O NAMA

Riječ direktora

Poštovani,

Comesgrafika je privredno društvo sa tradicijom kvaliteta koji se gradi dvije decenije. Monolitno utemeljen standard postignut proteklih godina rada temelji se na modernim principima poslovanja i metodama preduzetništva. Profesionalnost, ažurnost i uslužnost proizvod su savršene usklađenosti ljudskih resursa, proizvodnih kapaciteta i pozitivnog ambijenta, koji je uspostavljen u i oko Comesgrafike.

Proizvodna djelatnost združena sa uslužnom potvrdila je visok standard štampe i distribucije, uz prisutnu izdavačku disciplinu, koja se kreće smijerom modernih trendova, a sve to je uskladjeno u proces, koji ima za cilj da klijent u saradnji sa nama bude što zadovoljniji, jer naš proizvod na taj način dobija suštinu. Upravo takav odnos prema klijentima koji saradjuju sa nama obezbijedio je specifičnost Comesgrafike koja nas karakteriše širom Republike Srpske, jer mi svoje klijente stavljamo na prvo mjesto.

Prateći potrebe i želje čovjeka i tržišta, uz stalne kontakte sa klijentima, uspostavili smo jedan vrhunski odnos, slijedeći poslovne principe i ljudske dogovore sa svakim od naših klijenata ponaosob.

Sa ponosom, možemo reći da Comesgrafika saradjuje sa velikim brojem institucija i sa drugim privrednim društvima u Republici Srpskoj. Proizvodi koje smo plasirali iz našeg širokog asortimana zavidnog su kvaliteta i predstavljaju sam vrh kako savremenog dizajna, tako i savremene štampe.

Sve vrste kancelarijskog materijala, školskog pribora, ofset materijala i još niz srodnih artikala, takođe, možete pronaći u Knjižari - Comesgrafika, koja u svom asortimanu posjeduje sve što jedna savremena knjižara treba da ponudi. Dragi prijatelji, Comesgrafika je pravo mjesto za Vas! Ako ste u potrazi za vrhunskim dizajnom i pripremom i svim vrstama štampe, dodjite kod nas da zajednički interes I želje pretvorimo u kvalitetan poslovni aranžman.

Srdačan pozdrav!

Direktor

Zvonko Savić, dipl. pravnik

Naš radni prostor

Moderna kancelarija, moderno poslovanje, moderan kancelarijski materijal...jedna misao: Comesgrafika!

VUCITE

Zašto izabrati nas?

PPGD Comesgrafika d.o.o. export – import je društvo koje se već 20 godina uspješno bavi grafičkom proizvodnjom, pružanjem grafičkih usluga, trgovinom kancelarijskim, informatičkim i drugim srodnim materijalima, a u svom sastavu ima štampariju sa izdavaštvom te veleprodajne i maloprodajne objekte – knjižara.

Šta nudimo?

U okviru štamparije nudimo Vam usluge kompletne štampe, potpunu grafičku pripremu i digitalnu štampu, knjigovezačke usluge i fotokopiranje. Preduzeće se bavi i trgovinom na veliko kancelarijskog materijala, školskog pribora, kao i svih profesionalnih, prosvjetnih i zabavnih proizvoda u stvaralačkoj oblasti pisanja i štampe i trgovinom na malo u sklopu knjižare.

Posebno važno

Comesgrafika bezkompromisno uvažava zahtjeve za proizvode, propise i zakone, te ažurno prati trenutni tehnološki razvoj. Naš mašinski pogon je u skladu sa standardima industrije, te dozvoljava stvaranje proizvoda najboljeg kvaliteta.

Naš kvalitet potvrdili ste Vi, a ozvaničen je sertifikatom ISO:9001:2008 koji nam daje međudržavnu akreditaciju.
Sigurni u svoj kvalitet, ponosni na svoje klijente, potvrđeni sertifikatom ISO:9001:2008!

Organizaciona šema preduzeća

Zainteresovani?

Kontaktirajte nas odmah, radujemo se vašem pozivu i novoj poslovnoj saradnji

Kontakt